Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Recept mini appeltaartjes met dadels

unnamed-0.jpg

De ingrediënten

Voor 4 stuks
Voor de bodem: 125 gram dadels, 50 gram amandelmeel, Snufje zout

 

De bodem wordt zo heel plakkerig en fruitig. Heb je liever een ‘normalere’ bodem (minder plakkerig en meer ‘bodem’) dan kun je de hoeveelheden omdraaien: 125 gram amandelmeel en 50 gram dadels.

Voor de vulling: 1 appel, 1 tl kaneel, 50 gram geweekte rozijnen (in water), 50 gram amandelmeel, 2 el kokosolie, 100 gram blauwe bessen, 4 el water

 

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Hak voor de bodem de dadels, amandelmeel en het zout in een keukenmachine
  • Vet de vormpjes in en bekleed ze met bakpapier
  • Verdeel het dadel-amandelmeelmengsel over de vormpjes en druk de bodem goed aan
  • Smelt in een pannetje de kokosolie
  • Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes
  • Meng alle ingrediënten in een kom
  • Verdeel het mengsel over de vormpjes en zet de taartjes 15 minuten in de oven

 

Eet smakelijk!

Vorige Volgende

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Titel
Reactie