Onze biologische gepofte quinoa zaden zijn heerlijk krokant en luchtig. Ze geven een bijzondere bite aan je gerechten. Perfect voor over de yoghurt, havermout of een salade.
De gepofte quinoa is afkomstig van de droge hoogvlaktes van Bolivia. De quinoa zaden groeien in rode of oranje pluimen aan de quinoa planten. Na de oogst worden de quinoa zaden onder verhitting gepoft, waardoor krokante luchtige korrels ontstaan.
Gepofte quinoa is ideaal om te gebruiken als topping over de yoghurt, havermout of een salade. Voor een heerlijke krokante bite! Daarnaast kun je de gepofte quinoa zaden verwerken in bakrecepten, zoals repen, koeken of zelfgemaakte granola.
Ingrediënten: quinoa (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Bolivia
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1550 kJ (369 kcal) | |
Vet | 2,5 g | |
- waarvan verzadigd | 0,3 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | - g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | - g | |
Koolhydraten | 78,5 g | |
- waarvan suikers | 1,1 g | |
Voedingsvezels | 4,0 g | |
Eiwitten | 6,1 g | |
Zout | 0,0 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews